Ordförande har ordet - Arkiv

2014-08-10, Betyg 9 aug

Här ett utdrag ur mejl från Lars Hellquist (vår mästerfotograf). Jag, Bengt E, delar Lasses alla synpunkter. Toppen - men vissa saker måste korrigeras. Flera av Lasses synpunkter hade vi klart för oss i förväg men av olika anledning blev ändå fel. Dragracingen måste flyttas. Tröskverket var beställt med utblås i andra riktningen, d v s bort mot skogsbacken. Höåkern måste närmare publiken. Men som helhet - toppen - tack till alla som medverkade på olika sätt. Tack också till vädergudarna som ännu ett år fixade bästa tänkbara väder. /Bengt E 10 aug
- - -Lasses mejl (delar)
Hej Bengt
Tack för en suverän dag!!!!
Snackade med ganska mycket besökare, kända och okända, alla tycker att det nya området var suveränt.
Självklart är det lite kantigheter första gången man är på ett nytt ställe, men nu vet vi vad som var bra (det mesta) och vad som kanske inte funka som vi tänkt: Höbärgning, damm på hamburgarna från tröskan säkerhetsavstånd på dragbanan etc. som är lätt att korrigera inför nästa år.
Det som jag gillade mest var att fanns kul grejer att titta på i alla ”rum” på området mycket genom anarkistisk spontan parkering. Det bidrog också till rotation hos besökarna så det blev inte så trångt som det kunde vara på gamla stället.

» Senaste brevet från ordförande