Ordförande har ordet - Arkiv

2014-05-19, Årsmötet 17 maj 2014

(19 maj 2014) Ett härligt årsmöte. Ingen trist minut vare sig vid årsmötet eller med programmet i övrigt.

------------
JAG VÄNTAR PÅ BILDER FRÅN LARS HELLQUIST OCH FREDRIK LUNDIN.
------------
Här följer några kort infopunkter;
Nils-Gunnar Carlsson väljer att lämna styrelseuppdraget men finns kvar som intresserad medlem och kommer att adjungeras till våra sammanträden. Ny i hans ställe: Lennart Eriksson. Kunnig, intresserad och gör redan mycket nytta för klubben. Ordförande för ett år Bengt Ericsson och resten av posterna=omval.

EKONOMIN
Ekonomin är god. Pengar behövs när vi får våra nya lokaler vid Färsna klara. Då behöver vi skaffa inredning och säkert en hel del annat. Pengar behövs till vår nya medlemsmatrikel. Årsmötet bestämde att den ska tryckas i 1 000 ex.

2013-års pris för goda insatser gick i hård konkurrens till ULF WÅHLIN, Vallentuna. Att i hård konkurrens utses till vinnare visar vilken ställning Ulf har hos klubbens medlemmar och hos oss i styrelsen. Ulf är en värdig mottagare. Under åren har Ulf varit en stor tillgång för klubben. Ulf ställer upp när det behövs. Exempel: Vi behövde en liten=låg klättertraktor till Färsna. #Jag har en#, sa Ulf. Lastade sin lastbil och fraktade Låglundaren till Färsna. Med över 50 traktorer i sina hus är han en förebild för många andra i klubben. Många av oss i klubben minns utflykten till Ulf och Monas fina lokal hemma vid gården. Ulf medverkar också i de allra flesta av klubben utåtriktade aktiviteter - alltid med gott humör.

När bilderna blir klara kompletteras hemsidan. /BE

» Senaste brevet från ordförande