Ordförande har ordet - Arkiv

2014-01-17, Ludden, nya åkern, m m

LUDDEN
Sjön har lagt sig och igår, 16 jan var isen ca 10 cm. Jag skottade bort snötäcket. I natt var det minus -18 grader (1-tiden i natt). Isupptagning bör kunna ske i början av februari. Plats för isstacken planeras av Carl Wahlgren i samråd med Naturvårdsstiftelsen. -Se bild från Ludden under *Hänt med bild*.

ÖSTERÅKERS HEMBYGDSFÖRENING
En grupp från vår klubb (Pär Lundin, Arne Gillberg, Göthe Schnell, Åke Lundin, Sven-Erik Lindgren och Bengt Ericsson) har gjort ett nytt besök i Åkersberga och kommit överens att återkomma till dom med besked efter vårt styrelsemöte kommande vecka (21 jan). Gruppens inställning: att vi åker och hämtar en hel del intressanta saker.

ÅKERN VID FÄRSNA
Ett är klart. Vi måste byta plats för vår utställning i augusti. Åke Lundin hade en grupp vid planeringsmötet i november. Resultatet från deras arbete ligger till grund för en kommande överenskommelse med Norrtälje Naturvårdsstiftelse. Fortsättning följer. Frågan kommer att diskuteras vid styrelsemötet 21 jan. => Detta anser = Bengt E.

I KOMMANDE VECKA
Ska jag (Bengt E) delta i planering av två spännande träffar. 1. Sparbankens dag den 14 juni - Veterantraktorer med vagn i Societetsparken
2. Traktorcrusing i staden på gator och torg. Vid samma möte ska även diskuteras vårt ev deltagande vid Bonna-afton, som också äger rum i staden någon sommarfredag.

» Senaste brevet från ordförande