Ordförande har ordet - Arkiv

2013-08-13, PLANERINGSMÖTE 19 OKT 2013.

RESA TILL TALLINN, 19-20 OKT.


Det finns all anledning att ta ett ordentligt tag kring uppföljning av 2013 och sedan blicka in på nästa år. Jag har kollat bokningsläget på Silja-Tallink och resa till Tallinn. Det är redan rätt fullt på fred den 18 okt. Därför föreslår jag utresa lördag 19 på kvällen och heldag i Tallinn. Hemresa på söndag kväll med hemkomst till Stockholm kl 10 på måndag förmiddag. Buss till Stockholm? Ja, vi kör som vanligt - egen buss.


VILKA FÅR DELTA? Alla resglada medlemmar med respektive. De som jobbade på V-traktordagen den 10 aug är särskilt välkomna. Bland de som ska inbjudas särskilt är bl a Lennart Karlsson (Stenvagn).


Mer info om detaljer kring resan kommer inom kort. Det som behövs är en prel.anmälan (ej bindande)- FÖRE 6 SEPTEMBER. Du ska även skriva vilken typ av hytt du önskar - enkelhytt (E) eller dubbelhytt (D). A-hytt med fönster-utsida har jag fått i offert. Traktorklubbens styrelsen har ännu inte fastställt hur mycket klubben ska subventionera med, men jag räknar med att det blir en rejäl slant. Så räkna med att D-hytt och alla måltider stannar en bit under 1 000 kr/person. Lunchen i Tallinn lär var och en få pröjsa.
Börja med att reservera helgen 19-20 okt (hemkomst Norrtälje ca kl 12.00).
Frågor: Bengt E 0706-938877.
Under fliken ==> *Aktuellt* finns en deltagarlista (preliminär).

» Senaste brevet från ordförande