Ordförande har ordet - Arkiv

2013-08-02, HÄNDELSER IDAG, 2 aug

Några korta glimtar från händelser idag.
1. Acke och Calle W har kört ut tröskverk och självbindare på åkern. Klart för körning.


2. Bengt har slagit hö/gräs så att vi har lämplig yta till höskörden. En hässja fixas på måndag/tisdag = till hölass m m. En del gräsputsning kvarstår; det fixas på torsdag.


3. Två tidningar har ringt:


I. Tidningen Helg; reporter kom till Färsna kl 14. Arne och Bengt träffande honom. Tidningen kommer ut fred 9 aug.


II. Norrtelje Tidning vill göra ett reportage om vår utställning (hoppssaann!). Dom har uppmärksammat Victor Hagströms körning i programmet. Han kör med sin lilla traktor kl 13. NT tar kontakt med Micke H.


4. Carl W m fl har röjt busk vid nerfarten till Mattes åker.


5. Banderoller är uppsatta vid väg 76. Anledning till något senare uppsättning; att avvakta klippningen av vägkanter.


6. Annonser är (idag) beordrade till Norrtelje Tidning onsd och fredag i veckan som kommer. Även i UNT kommer annons onsd 7 aug. Annonser är alldeles för dyra - men svårt att låta bli. I NT -med rabatt- blir kostnaden nära 4 000 kr och i UNT för ett införande nära 3 000 kr. = totalt 7 000 kr (=70 betalande besökare)


7. Under kommande vecka är det värdefullt med allt frivilligt jobb. Månd/tisd hässjning, städa logen m m. Carl W håller i hässjningen. Torsdag 8 aug kl 15 och några timmar framöver samlas de som kan och vi snackar om hur in- och utfarter för publik, veteranfordon och handikappfordon ska utformas. Vi ska även resa tältet. Repr från Hemvärnet kommer ca kl 17. Fredagen 9 aug blir full arbetsdag från kl 10 för de som har tid och lust. På eftermiddag (samling igen från kl 15) och kväll slutputsning - allt ska vara klart när vi åker hem på kvällen. I ÅR..... är behovet av skyltning (vägvisning) mer omfattande än tidigare år. /inskr 3 aug; Bengt E

» Senaste brevet från ordförande