Ordförande har ordet - Arkiv

2013-07-25, INFÖR 10 AUGUSTI - ARBETE

Dagen D (10 aug) närmar sig med stormsteg. Det finns en del att förbereda. Bl a vill Hemvärnet ha en genomgång i vecka före hur infarterna och p-platser ska arrangeras.


Det mesta är intrimmat och de flesta av oss vet vad som ska göra. I år har vi dessutom en del frivilliga (utanför styrelsen) som ställer upp och hjälper till.


Jag vet att flera av er kommer att jobba vid andra dagar och tider när ni har möjlighet. Bra! Litet mer samlat arbete behöver vi utföra tillsammans. Därför inbjuds du/ni att medverka följande tider.


FÖLJANDE PLANERAS INFÖR DEN 10 AUG. Alla som har tid och lust ställer upp (samling alltid på åkern).


Torsd 8 aug: arbete från kl 15.00 (representant från hemvärnet inbjuds komma, kontakt med hemvärnet = Bengt E).


Fred 9 aug: arbete från kl 10 så länge vi behöver. På kvällen kommer Hemvärnet och repar. Med kväll menas ca kl 18.00.


Lörd 10 aug: De som kan finns på plats kl 8. Betalstationer bör vara bemannande från kl 09.30. Det stora trycket vid insläpp blir omkring kl 11-12.


I ÅR HAR VI INGEN EFTERFEST PÅ ÅKERN. DÄREMOT PLANERAS EN TRÄFF MED UTVÄRDERING VID EN RESA TILL ÅLAND eller TALLINN. SAMTIDIGT LÄGGER VI PÅ EN REM (=planering) INFÖR 2014. VI PASSAR OCKSÅ PÅ ATT ARBETA IGENOM VÅRA STADGAR. KLUBBEN STÅR FÖR DEL AV RESAN. MER OM DETTA SENARE I SOMMAR.RESAN ÄGER TROLIGEN RUM SISTA HÄLFTEN AV OKTOBER - förmodligen helgen 19-20 okt.

» Senaste brevet från ordförande