Ordförande har ordet - Arkiv

2013-02-02, TOMMY JANSSON, avliden

Vår duktige och uppskattade medlem, Tommy Jansson, 67, har avlidit - alltför tidigt.
Tommy var ute på älgjaktens sista pass. I skogarna vid Edebo, i trakten av Hallstavik. På skidor i tung blötsnö drabbades han av hjärtstopp. Döden kom omedelbart.

Tommy och hans fru Riitta flyttade från Hallstavik till de nybyggda husen intill Färsna gård för snart två år sedan. Efter bara några månader hade Tommy hittat till oss i Veterantraktorklubben och Färsna gård. Där tillsammans med bl a Calle Wahlgren, Jan Magnusson och Arne Gillberg. Där jobbade dom sida vid sida. Tommy och Riitta deltog också i planeringsresan till Åland i oktober förra året. Tommy hade sett fram emot reoveringsarbetet med ladugården.

Så sent som i lördags fanns Tommy med oss ute på sjön Ludden för isupptagning. I somras, vid förberedelse och genomförande av vår V-traktordag, fanns Tommy med. Gunnar Ericsson och Tommy jobbade bl a med utsättning av skyltar vid infarterna.

Det är ett hårt slag för anhöriga när en fullt frisk somnar in i skogen på skidor en vinterdag i slutet av januari. Förlusten är stor för oss i V-traktorklubben när en uppskattad och kunnig medlem avlider.

Begravning är bestämd till onsd 27 februari kl 13.30 i Gravkapellet på Kyrkogården i Norrtälje. Vi från klubben som vill ta avsked och hedra Tommy är välkomna att närvara. Jag kommer att vara där. Annons beräknas komma i NT fredag 8 febr.
/Bengt E

---
PS. Jag har några bilder med Tommy. Dessa kan du se under *Hänt med bild* 2 febr. Tommy Jansson.

» Senaste brevet från ordförande