Ordförande har ordet - Arkiv

2012-10-11, INFO FRÅN KURT PETTERSSON

Nedanstående text är klippt ur ett större info-paket. Slutsatsen är följande:

Norrtälje Naturvårdsstiftelse (NNS) jobbar vidare på att vi, Veterantraktorklubben Norrtelje, får hyra ladugården. I nuläget ser jag ingen anledning till något nytt möte för vår del. Däremot när vi kommer till den punkt att ladugården ska börja inredas och vi behöver samråda om dörrar m m - då kan det vara läge för ett möte. Likadant när NNS vill teckna nytt=utvidgat hyresavtal med oss - då kallar jag till möte.

Som du säkert förstår kan vi inte räkna med att ladugården blir utställningslokal redan i början av 2013. Låt oss avvakta några veckor/månader.

SLUTSATS: vi har kommit in på en lösning som vår styrelse gillade vid mötet i tisdags.

KOPIA UR KURT PETTERSSONS MEJL TILL MIG---

Hej Bengt,
Jag har nu haft möte med kommunen ang upprustningsplan och man kommer att ta fram ett ärende till KSAU i januari 2013. Vår prioritering är timmerhuset att placeras där magasinet var för att få till omklädnad, duschar och toaletter (jag vill få bort bodarna från gården). Sedan blir det förhoppningsvis etappvisa förbättringar. I vilket fall så har även förhandlingarna med 4H gått vidare och nu kan vi hyra ut lagården till er. Det nya avtalet med 4H ska gälla från 1 januari 2013, men vi kan kanske komma framåt litet snabbare med lagården. Min avsikt är att hyra ut den i befintligt skick och med kravet att den inte förändras nämnvärt exteriört. Vi skriver ett tre- eller femårskontrkat med förbehållet att vi har kvar förvaltaravtalet med kommunen.

» Senaste brevet från ordförande