Ordförande har ordet - Arkiv

2012-05-14, Vagn för alla

Tack alla som arbetat fram denna efterlängtade vagn. Idén föddes på ett styrelsemöte för snart två år sedan. Då hade vi tänkt bygga om en skogsvagn till vagn för handikappade. Kurt-Åke Mattsson visste om att Eckerölinjen hade två rätt så passande vagnar till salu. En av dessa köpte vår klubb. Därefter har klubbens medlemmar med Nils-Gunnar Carlsson, Arne Gillberg, Kalle Öhman och Pär Lundin i spetsen jobbat vidare. Vagnen har gjorts fin på insidan och nu också på utsidan.

Vi har lagt ner rätt mycket pengar och tid på vagnen. Det har vi kunnat göra tack vare bidraget från Roslagens Sparbank och dess stiftelse.

Nu är tiden kommen för *återinvigning*. Det finns alternativa förslag på två datum; tors 7 juni eller tisd 12 juni. Klockan 12-17 kan vara lämpliga tider för denna högtidliga sammankomst med första körning kl 12.30. Annons planeras införd i NT 23 maj (totaltäckning). Även ett antal hcp-föreningar, Tiohundra och Sparbanken blir informerade via brev. Vagnen finns även tillgänglig och körs vid vår första kväll för Old-timers - onsd den 13 juni kl 18-21.

» Senaste brevet från ordförande