Ordförande har ordet - Arkiv

2011-10-06, MODELLBYGGET BÖRJAR 1 NOVEMBER

Hej alla
Nu sätter vi igång. Färsna 18:00 1 november. Vi har också bokat in den 15 november. Vi bestämmer första gången hur ofta vi ska träffas efter det.
När det gäller nya modeller så är den primära leverantören Ekerömodeller som säljer modeller från http://www.farmmodels.co.uk/scale-down-farmmodels.html
Priserna och svårighetsgrad finns i lista som du får av Lasse Hellquist om du ringer eller mejlar honom. Leveranstid en till två veckor. Vi kör samma upplägg som tidigare: Vi samlar ihop era beställningar och sen fakturerar leverantören klubben som ni sen betalar till.
Även Teknobygg http://wb616757.bahnhofbredband.se/ (otroligt bra modeller, men mycket utmanande!)ställer upp på samma villkor. På grund av sjukdom i familjen kan han bara leverera sånt han har i lager f.n. OBS att hans modeller är mycket svårbyggda, men han har lite roliga kringgrejer om ni vill bygga upp en miljö kring era modeller. Sven–Inge kommer att ta med sig lite exempel på vad man kan göra utöver traktorn som hus etc till första mötet. Fundera på vad ni vill göra. Om ni vill sätta igång direkt maila mig (Lasse) vilken modell från Farmmodels ni vill ha innan den 14 oktober så beställer vi så att den finns till första träffen. Annars kan ni lägga beställningen då. Så får ni den till nästa övning.
Har ni kompisar som ni tror kan vara intresserade, ta med dem till första mötet så får dom se vad vi håller på med!!!! Vill de vara med hinner vi beställa modeller !
En detalj bara om ni inte tänker vara med i år kan ni ju höra av er till Lasse.
Välkomna
Sven-Inge och Lasse som tycker att det ska bli kul att sätta igång igen


Sven-Inge Lund, tel 0176-229165.

Lars Hellquist
Ekbacken, Håtunabo 161
193 91 Sigtuna
Sweden
Tel: +46 (0) 8 592 531 93
Mob: +46 (0)70 682 44 44
Mail: lasse@hellquist.com

» Senaste brevet från ordförande