Ordförande har ordet - Arkiv

2011-08-18, 13.8.Rekord



VETERANTRAKTORERNAS DAG 13 AUG


Vi hade en alla tiders uppvisning, mycket tack vare det helt perfekta vädret. Allt flöt otroligt bra. Hittills har jag bara fått lovord. Ingen har klagat till mig på entréavgiftens storlek. Norrtelje Tidning hade en härligt bra artikel i måndagens tidning. Med jättebild på sin första-sida. På åkern fanns minst fyra utskickade fotografer och journalister. Båda traktormagasinen Traktor och Traktor-Power var där. Kommunens kulturchef Björn Ahlsén var där med kamera. Jag har fått fina bilder av honom. Även kommunen hade skickat dit en *proffsfotograf* för att ta bilder för kommande behov. Skärgårdsguiden Michael Blum var där. Han skriver kåserier i månadstidningen BoMarknaden. Han ska berätta om vår fina dag. Han har fått några foton via mig. Tidningen Roslagen Runt var med när vi hässjade hö i veckan efter midsommar. I deras kommande nummer finns reportaget som handlar mer om höbärgning och inte direkt om vår dag.


Sist men inte minst. Vår kassa i klubben fick ett välbehövligt tillskott. Nu får vi inte behålla alla pengar, tyvärr. Våra kända utgifter ligger kring 40 000 kr. Annonser i flera tidningar, flygblad, programblad, inköp av olika slag, lotterivinster (bl a Tramptraktorn), fyra halmrullar, hästen Chaplin och hans ägare, bensinkostnader, hemvärnet som skötte parkeringen med den äran, ljud/högtalare, pokaler till vinnarna i dragracing och pulling, korv m m m m. Men om man inte vågar satsa kan man heller inte vinna.


Ett glädjande bruttorekord är ändå korv- och lotterikassan; 30 858,00 kr. Dagens slutresultat - totalt netto - vet vi först senare i höst. Delredovisning får styrelsen den 30 aug. En sak är ändå klar - vi går inte back. Tack alla som medverkat till denna dags framgång.

» Senaste brevet från ordförande