Ordförande har ordet - Arkiv

2011-03-27, Årsmötet 2011

Ett som vanligt trevligt årsmöte. 65 anmälda deltagare är många för att vara ett årsmöte. Det visar att våra sammankomster är uppskattade. Kaj och Tommy spelade jättebra. God mat från Lipperts kök i Väddö. Ett lotteri som inte gick av för hackor. Toppenvinster.

Årsmötet:
De vanliga punkterna klubbades i rekordfart. Klubbens ekonomi är ordnad men vi kan ha stora investeringar framför oss - bl a behövs en mindre maskinhall vid Färsna gård eller i gårdens närhet. Styrelsen, revisorer och valberedning omvaldes i sin helhet. Under förra året fick klubben, efter ansökan, ett bidrag från Roslagens Sparbank. Pengarna, 15 000 kr, ska användas till inköp och anpassning av vagnen för rörelsehindrade (rullstolar, gåstolar o d). Ett intressant programutbud för året klubbades. Flera utflykter diskuterades. Bl a lörd den 18 juni till Mariefred och den Museijärnväg som finns där. Buss från Väddö kl 08.00 till Stadshuset i Stockholm. Därifrån båt till Mariefred. Vår medlem Göthe Schnell håller i trådarna. Ett 30-tal deltagare anmälde sig direkt - plats finns för 49 pers. Vidare är en resa till Norrbotten och Tornedalen planerad i början av maj månad. Holgers traktormuseum i Över-Kalix blir ett av stoppen. Lovikka och flera andra orter passeras när vi följer älven ner mot Haparanda. Flyg, buss och många spännande trevligheter. Mer info finns snart här på hemsidan när vi vet tider, hotell m m. Anmälan intresse här på hemsidan. Fem har redan anmält intresse och vi behöver vara 10-12 för att resan ska bli av.
Det blir också flera körningar (crusing) under 2011. Håll koll på ---> *Program*.

När protokoll från årsmötet är klart läggs det ut på hemsidan. Gå också till *Hänt med bild* där du ser Lars Hellquist i bild när har får utmärkelsen för Goda insatser.

» Senaste brevet från ordförande