Ordförande har ordet - Arkiv

2010-07-29, EFTERFEST 14 AUGUSTI 2010

UTSTÄLLNINGSDAGENS KVÄLL.....14 aug kl 19.30

Under alla år har vi haft någon form av efterfest för de som jobbat i samband med utställning samt intresserade medlemmar. Vi brukar ha festen samma kväll som utställningen. Under många år har vi hållit till på logen vid Färsna gård. I år ska vi prova ett nytt grepp. Vi ger oss ut på en av staden trevligaste lokaler – Kärleksudden i Norrtälje. ANMÄLAN ÄR ETT MÅSTE. Vi stänger för anmälningar den 5 augusti kl 24.00.

Notera följande: att om det blir regn den 14:e och vi måste flytta själva utställningen till den 15:e aug - så kör vi festen i alla fall på kvällen den 14 aug.

VILKA FÅR DELTA?
Alla som jobbat på åkern inför visning och under visningsdagen och anmäler sig. Sponsorer erbjuds också att delta. Några som vi vill uppmärksamma kommer också att inbjudas. Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig och i mån av plats. Medlemmar som inte jobbar vid utställningen får en mindre reucering, d v s betalar 400 kr/pers. Lokalen tar högst 70 personer.

VEM BETALAR KALASET?
Klubben står för den största delen av notan. Men klubben kan (och ska inte) inte betala allt. Alla drycker utöver välkomstdrink, mineralvatten/lättöl betalas av gästerna. Underhållning av Pino, som spelar 50-70-tals musik, betalas av Klubben.

HUR BLIR MENYN?
Välkomstdrink, mineralvatten/lättöl, förrätt och varmrätt och kaffe

VAD KOSTAR EN PLATS? = 250 kr ?
460,- per person kostar kalaset, inkl service, moms, mat, enklare drycker och lokal. Till detta kommer betalning för trubadur. Allt beräknas kosta 500 kr/person. Klubben står för hälften; vilket innebär att varje gäst betalar 250 kr. Sponsorer erbjuds två platser utan betalning. Om fler vill komma från sponsorföretaget betalas fullt pris; d v s 500 kr/kuvert. Medlemmar är välkomna att delta även om man inte jobbat på åkern den 14/8 – då blir priset 400 kr/gäst/medlem.

TIDER
Lörd 14 aug kl 19.30 samling med välkomstdrink. Middagen börjar kl 20.

HUR GÖRS ANMÄLAN?
Enklast är att anmäla på hemsidan www.veterantraktorklubben.nu – Kontakta oss. Skriv namn på de personer som anmäls och helst även e-postadress. Anmälan måste ske senast 5 augusti. Anmälda namn noteras på hemsidan under *Ordförande har ordet* och *Kärleksudden 14 aug - gäster*.

(obs att priserna kan justeras nedåt efter styrelsens sammanträde)

Frågor: Bengt Ericsson 0706-938877

» Senaste brevet från ordförande