Ordförande har ordet - Arkiv

2010-02-07, BORNHOLMSRESAN

Allt är klart med uppföljningskväll Bornholm. Vi börjar närma oss 25 anmälda. På resan var vi 23. Det finns plats för några till - även du som inte var med på resan är välkommen att delta. Ring Bengt E eller mejla.
DAG: fred 26 februari kl 18.30 (samling)
PLATS: rest. Lanternan i Norrtälje (Kyrkogatan 8-10)

Program: Vi börjar med en Gammal dansk dryck, GammelDansk. Bilförare får dricka en Ung dansk lemonad. Peter och Liba kommer att fixa en dansk meny. Vi börjar med två smörrebröd - lax och sill. Sedan blir det varmrätt - en kötträtt och rödkål + potatis förståss. Den som gillar fisk får beställa det. Öl Tuborg. Snaps Aalborg. Priser låga men inte gratis.

Bildvisning efter maten ca kl 19.30. Du som har bilder från resan - ta med dom i form av USB-minne eller CD-skiva. Det behövs inga mängder av bilder. Välj ut dom 20-25 bästa.

Ca 20.30 blir det musikunderhållning. Kvällen är lång men kl 23 stängs panget.

PS 1: Vi blir inte helt ensamma i lokalen - i den ena delen sitter ett gäng fotbollsdomare från Roslagen. Dom vet om att vi ska visa bilder och blir lite höjljudda. Men det fixar sig... Välkommen! PS 2: Jimmy kommer ända från Västerås! PS 3: Gunnar E kommer ända från Vaxholm. PS 4; Karin och Roy boende i skogarna kring Fasterna har anmält sig.

» Senaste brevet från ordförande