Ordförande har ordet - Arkiv

2009-07-26, 31 JULI, ELMSTA-NATTA

I år ska vår klubb medverka vid Elmsta-Natta (Älmsta, Väddö) i större skala. Musse har varit där tidigare år med traktorer. I år har många i klubben anmält intresse. Kjell och Lars-Eric kommer med sina lastbilar. Arne Gillberg kör småvägar med BM36:an och på kärran har han två mindre traktorer. Fler kommer. Musse och Jan N kommer säkert med några. Från Sigtuna kommer Lars Hellquist med sin fina dragarbil + en traktor. Nicke kommer med sin Ford -34.

TÄLTET: I år ska vi för första gången i klubbens regi använda vårt nyinköpta tält (begagnat)6x10 m. Platsen ordnar Musse. I tältet ska vi parkera några mindre traktorer, sälja matriklar och tröjor. Dela ut reklamblad inför vår stora utställning på Färsna den 8 aug.
TIDER: Fred kl 10 bör vi vara på plats och resa tältet (ansvar Pär L och Bengt E) Kl. 13 bör de flesta vara på plats även om det går utmärkt att komma senare.
PLATS: vid färd från Norrtälje; kör till Älmsta, fortsätt förbi ICA och ner för backen mot Grisslehamn, kör över kanalen (bron) stopp!! vi har tältet på vänster sida om vägen och större fordon (lastbilar och Lars Hellquists dragarbil) ställs på höger sida om vägen. Allt ger sig när vi är på plats.
RÄKNA MED att vi är kvar till ca kl 21 då vi börjar med hemkörning. Tältet rivs samtidigt.
PULIK: Tidigare är har det varit massor av folk.
FRÅGOR: ring Musse 0706-522676 eller Bengt 0706-938877.

» Senaste brevet från ordförande