Ordförande har ordet - Arkiv

2008-08-18, NT MISSADE VÅRT 25-ÅRSJUBILEUM

Det skulle leda alltför långt att i detta skede försöka förklara varför NT inte skrev något vare sig före (inför) vårt 25-årsjubileum och inte en rad måndagen (18/8) efter den succéartade festdagen. Vid vårt sedan länge planerade uppföljningsmöte i slutet av augusti med styrelsen, representanter från sponsorsföretag, några från medverkande organisationer m fl - vid detta möte lägger vi fram en rapport med agerandet från vår sida. Mer än så kan vi inte göra.

Förklaring lär vi aldrig få. Det känns som en kamp mellan David och Goliat. Klubben är den store förloraren. Många medlemmar är med rätta undrande därför krävs en redovisning. Våra sponsorer likaså.

Vi kan självfallet aldrig kräva utrymme i en daglig tidning. Efter 25 års enträget arbete, ett omfattande planeringsarbete inför 25-årsjubileet, bl a med en helt ny medlemsmatrikel på 80 sidor A4 i 4-färg känns det trots allt litet snopet. Vi har också annonserat för nära 20 000 kr i tidningen vid ca 10 tillfällen sedan våren i år. Ändå lyckas man missa oss.

GLÄDJANDE ÄR ÄNDÅ att många andra tidningar fanns på plats. Dessa är månadsmagasin med nationell räckvidd. På inga vägar kan den lokala spridningen genom dessa magasin aldrig nå samma styrka som ortens dominerande och omtyckta tidning.

Vi får glädas åt att ca 3 000 besökare kom. Att solen sken. Och att ingen kom till skada bland alla gamla fordon i rörelse och en häst som tidigare aldrig dragit en hjulräfsa.
--Slut.

» Senaste brevet från ordförande