Ordförande har ordet - Arkiv

2008-01-22, KORT INFO FRÅN STYRELSEMÖTE 21 JAN

Styrelsen hade möte månd 21 januari och bestämde bl a:
att vi ska ha regelbundna arbetsdagar vid Färsna med början i mars månad - Första måndagen i varje månad kl 18-20. Då ska vi planera inför våra sommaraktiviteter, skruva och fixa, städa på logen och annat som behöver göras; 3 mars, 7 april, 5 maj, 2 juni är arbetsdagarna första halvåret. Alla är välkomna till dessa sammankomster.
att TILL VÅR UPPVISNING DEN 16 AUG; att vi behöver hjälp av så många medlemmar (grannar, vänner m fl) som möjligt. -TISD 15 APRIL TRÄFF VID FÄRSNA FÖR DEM SOM VILL HJÄLPA TILL -
Ring till någon av oss i styrelsen och berätta om du kan ställa upp och hjälpa till vid uppvisningen - eller kom den 15 april! Det kan vara i entréen, vid korvförsäljningen, tävlingarna, höhässjning m m. Alla som anmäler intresse kommer att inbjudas till en kvällsträff med genomgång av arbete. Vi inbjuder alla att delta i en efterfest på kvällen den 16 aug.
att vi ska hjälpas åt att skaffa sponsorer till våra sommaraktiviteter; avrapport vid årsmötet och nästa styrelsemöte,
att vi ska undersöka möjligheterna att ta fram en medlemsmatrikel -25 år med Veterantraktorklubben-. Offerter m m ska tas fram till nästa styrelsemöte som äger rum i april. Ekonomin i framtagandet av en matrikel måste säkerställas.
att påminna alla medlemmar om årsmötet som äger rum lördagen den 8 mars med samling och fika kl 17.30, årsmöte 18.00, middag 19.30. Anmälan till middagen till PeO 223222. Du kan också anmäla dig via e-post #kontakta oss.
------
Vid frågor, mejla eller ring till Bengt E.

» Senaste brevet från ordförande