Ordförande har ordet - Arkiv

2018-09-12, Höstcrusing med Crusing i staden

Lördag den 22 september kör vi som vanligt ut på vägarna. Denna gång är målet Norrtälje stad med lunch på rest Bergstugan (Wallenbergare med gröna ärtor, lingon och hemgjord potatismos)

Jag tog kontakt med Norrtälje Handelsstad och berättade om vår uflykt och färdväg.

Sagt och gjort. Nu blir det mera innehåll i vår körning. Handelsstaden kommer att annonsera om vår färdväg och vid Lilla Torget ges möjlighet för oss att stanna till och jag berättar om varje fordon som väljer den vägen.

Med detta får vi ännu ett tillfälle att visa upp oss ordentligt. Efter Lunchen - ca 13.30 - blir det återigen körning genom staden och stopp vid Lilla Torget.

VIKTIGT ATT ALLA SOM VILL KÖRA GENOM STADEN DELTAR VID INFO KL 10.45 - FÄRSNA - INNAN AVFÄRD. / Välkommen. Anmäl via Hemsidan.

Du som är medlem hos oss och inte har något fordon men ändå vill hänga med - kan vara på Lilla Torget och finnas där när vi kommer körande, ca 11.30/45. Sen tar du dig upp till Bergstugan. Naturligtvis kan du åka direkt till Bergstugan. Lunchen är klar kl 12. Anmäl att du kommer på hemsidan under *Kontakta oss* - skriv namn och antal.

» Senaste brevet från ordförande