Ordförande har ordet - Arkiv

2018-08-30, Styrelsemöte 30 aug 2018

Vid dagens styrelsemöte avhandlades många punkter. Några av dessa är: (mer finns i kommande protokoll).
**Styrelseledamoten Lennart Eriksson har låtit meddela att han vill lämna sitt uppdrag i styrelsen**.
A) Nästa års Veterantraktorns dag bestämdes till lördag 10 aug kl 11-16.
B) 3 eller 4 lördagar sommaren 2019 med Veteranfordon. Mer info senare i år.
C) Planerings- och trivselresa i januari 2019. PeO Davidsson utsågs till reseledare med bistånd av Bengt Ericsson. Trolig dag för utresa torsd 10 januari med Birka Paradis - 22 timmar. Buss till Stockholm. Mer info framöver.
D) Ulrika Sandqvist och Bengt Ericsson har uppdraget att planera trevlig resa till Skåne i oktober i år. Huvudresmål Bo Arne Olsson utanför Trelleborg.
E) tre filmkvällar i Estuna Bygdegård med fika. Annonseras i NT och på vår hemsida.
F) Motormässa i Tyskland, Bremen, den 1-3 februari 2019. Flyg till Hamburg - vidare med tåg till Bremen. Hotell bokas med gångavstånd till Mässområdet. Två kvällar i Bremen med goda, tyska middagar, varav en middag i Rådhuskällaren i centrala Bremen. Kolla mer på http://www.classicmotorshow.de/home-2/. En av Tysklands största motormässor med äldre bilar, motorcyklar, mopeder - reservdelar i massor. Anmälan till Bengt Ericsson. Vänta någon vecka tills jag vet priset för hotellrum.
G) I september 2018 ska vi delta vid tre olika tillfällen i Norrtälje. Mer info senare.
H) Kvällens största och viktigaste punkt handlade om vårt pågående nybygge där vi ännu inte fått något förslag till avtal med kommunen. Därmed har vi heller inte fått besked om tidpunkt för utbetalning av utlovat byggnadsbidrag.
I) Ansökan till Roslagens Sparbanks Stiftelser om bidrag med 75 000 kr till inredning och verktyg till vår nya verkstad vid Färsna gård är inskickad med vår sekreterare Mats S som kontaktperson.
J) På Facebook finns samma info fast mycket kortare.
/Mvh Bengt E.

» Senaste brevet från ordförande