Hänt med bild

2009-10-23, Premiär DVD-filmenFOTON: Övre bilden: Putte Lindgren i berättartagen. Nedre bilden: filmfotografen Lars Pettersson, TorVision samtalar med Elin från Sigtuna. (OM DU VILL SE VAD SOM LIGGER PÅ TALLRIKEN - KLICKA PÅ BILDEN SÅ BLIR DEN STÖRRE; om din bild blir alltför stor = gå ner i högra hörnet av datorfönstret och minska %).
-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Restaurang Lanternan hade reserverat hela lokalen för vår räkning. Lokalen klarar 55 pers. Vi var 58 st. Det gick men var helt fullsatt. Personalen hade det trångt - men allt fungerade perfekt. Varenda stol var upptagen och några fick sitta trångt på kortsidorna av borden. God mat och trevlig stämning.

DVD-filmen uppskattades mycket. Filmfotografen Lasse Pettersson berättade om hur inspelning och redigering gått till. Vi fick se en förhandskopia. Den ska förbättras i vissa delar. Inga filmer är alltså färdiga för försäljning. De närmaste dagarna ska Lars P lägga sista handen vi filmen och tillverka skivomslag. Leverans är beräknad till första veckan i december, d v s lagom till julen. Det kan bli en fin julgåva till intresserade. Priset per DVD blir 199 kr. + porto. På skivan finns två avsnitt.

AVSNITT 1 -huvuddelen: 33 minuter redigerat material med speakertext och musik. Bilderna är från vår körningen den 6 juni och från Färsna gård den 8 augusti, Veterantraktorernas Dag. Det är ett antal intervjuer med många fina kameravinklar. Lagom långt tyckte vi som var där.

AVSNITT 2: Här lägger filmbolaget in hela körningen den 6 juni i oredigerat skick. Ljud och bild från hela körningen. Det blir också en del oredigerat från den 8 augusti.

Beställningar togs upp under kvällen och du som är intresserad och ännu inte beställt någon DVD kan göra det här på hemsidan under *Kontakta oss* Skriv antal önskade filmer + adress. Som du förstår är upplagan begränsad. I kommande medlemsblad finns också en beställningssedel.
-inskrivet 25.10.09/ Bengt E


» Tillbaka

Hänt med bild - Arkivet | Senaste inläggettrans